Pe Andra și Bogdan i-am cunoscut într-o dimineață de februarie în 2019. Erau deja deciși că vor ajutorul unei weding planner în organizarea nunții lor care era programată în vara anului 2020. Din păcate contextul pandemic ne-a forțat nu doar să reprogramam nunta în 2021 ci să ne adaptăm noilor condiții.
A fost o adevarată provocare ca într-o saptămână să alegem o noua dată și să sincronizam toți furnizorii, ca la Tetris, ca să nu-i pierdem pe niciunul pe parcurs.

Tematica nunții a fost “Burgundy Wedding” deoarece, nu doar că se potrivea cu anotimpul, dar era și una dintre culorile preferate alea Andrei. Iar pentru a echilibra cromatica, am adaugat și alb, roz pudrat, verde și puțin auriu. Unul dintre detaliile mele preferate de la nuntă au fost cocorii  burgundy în stil origami realizați manual de Andra și Bogdan, ca un mic detaliu al pasiunii lor pentru cultura japoneză.

Un moment inedit de la nuntă, a fost dansul sincron al mirilor împreună cu o echipă de dansatori profesioniști, Carina și Bogdan de la Chic Dance. Moment pregătit în detaliu atât din pasiunea pentru dans cât și din dorința de a-i implica pe invitați în momentul artistic.

Deși a fost o nuntă relativ mare, cu inima pe mână, nu, invers, cu mâna pe inimă vă spun că ringul a fost tot timpul plin. Plin de invitați puși pe distracție, care au savurat fiecare repriză de dans oferită de bandul Royal Avenue.

Restaurantul? Wonderland, sala Grande Vista. Și chiar a fost “grande” pentru că am avut tot spațiul din lume ca invitații să nu stea înghesuiți iar rigul de dans să fie unul generos. Și că tot veni vorba de locație, personal, nota 10. Pornind de la comunicara pe tot parcursul planificării până la ziua evenimentul, unde am lucrat cu o super șefă de sală, gata tot timpul de acțiune.

Nelipsit a fost și candy barul asigurat de Madrione, foarte apreciat de invitați atât pentru diversitate și mai ales pentru calitate. 

Pentru Andra și Bogdan a fost important ca nunta lor să arate ca un tot unitar și mai ales amprenta personala să fie vizibilă dar totuși subtilă. Începând de la paharele cu care am întâmpinat invitații, până la aranjamentele florale, recuzita de pe mese (servete burgundy, meniul, numărul de masă), colțul cu amintiri și tot ceea ce vedeți în galeria de mai jos.

Mi-a fost mai mare dragul să le organizez nunta și sunt foarte recunscătoare că au avut încredere în mine și în toți frunizorii implicați în desfașurarea unei dintre cele mai frumoase petreceri din viața lor.

La scurt timp după ce ne-am logodit și am început să ne întrebăm “ce anume înseamnă o nuntă extraordinară pentru noi” ne-am dat seama foarte repede că vom avea nevoie de ajutor pentru a duce la capăt tot ce ne-am propus.

Având pasiuni multe și mai diverse ne-a fost greu să ne gândim la un mod în care să arate totul ca fiind parte din același eveniment. Aici ne-a fost de mare ajutor Cristina să ne focusăm pe ce e mai important și să realizăm ceva frumos.

Când planul de acțiune este doar în gând, sau pe o foaie undeva, arată foarte ușor … asta până să ajungem chiar la implementare și la ales fiecare din furnizori. Știam că va fi greu să alegem, dar nu ne-am dat seama cât de greu o să fie. Ce ne-am dat seama în schimb este că ar fi fost mult mai greu dacă nu ar fi fost Cristina acolo să ne ajute cu informațiile și să ne filtreze din gălăgie. 

Inclusiv la replanificare ne-a fost foarte de ajutor să fie acolo pentru a acționa cât mai rapid și a găsi o soluție cât mai bună. Dacă planificatul e greu atunci replanificatul în condiții de incertitudine e și mai greu, dar nu și cu ajutorul unui wedding planner priceput.

Când a venit în sfârșit ziua cea mare, ziua în care anticipam că o să avem nevoie de ajutor, am fost bucuroși să vedem că totul merge “de la sine”. Nu știm cât de greu i-a fost Cristinei să rezolve micile probleme din culise, dar important e că nici una din acestea nu a furat din ziua extraordinară și totul a ieșit conform planului fără ca noi să ne stresăm.

Am zis multe cuvinte aici, dar toate se rezumă la un sincer “Mulțumim!”. Mulțumim Cristina că ai fost acolo pentru noi, că ne-ai ajutat acolo unde am avut nevoie. Mulțumim pentru colaborare și, speram noi, pentru o relație de prietenie care nu se încheie doar pentru că s-a încheiat planificatul pentru nuntă.

Mulțumim din suflet!