Am început sezonul 2021 coordonând nunta Anei și a lui Mihai, într-o locație tare drăguță de lângă Cluj. Cum vremea în România este tare imprevizibilă, să organizez o nuntă în aer liber este mereu o provocare, pentru că nu știi la ce să te aștepți. Bine, pot fi două variante extreme: fie să îți plouă în ciorbă, fie să faci insolație. Din fericiri n-am bifat-o pe nici una pentru că ne-am luat toate măsurile de siguranță, mai ales că n-am avut ciorbă la nuntă ci paste cu parmezan, grătare și mini burgers de la Cimbru, care au venit și le-au gătit acolo.

Vremea a tinut cu noi de la început până la final, astfel că mirii și-au putut organiza ceremonie religioasă în aer liber iar invitații s-au putut simți în largul lor, ca la un garden party. Alcoolul și nu numai a fost asigurat de DOTUn Dulce a facut ceea ce a știut el mai bine, ne-a indulcit, iar invitații au avut parte de 3 reprize muzicale susținute de Andrada de la City Dust.

Unul dintre cele mai faine detalii de la nuntă au fost aranjamentele florale de pe mese, în ton cu locația, iar pe post de vaze am folosit colecția de sticle de gin ale miresei.

A fost o super petrecere care a ținut până aproape de ivirea zorilor, iar la final invitații au plecat acasă cu cărți drept mărturii. N-aș fi avut această galerie frumoasă fără Luciana Varga și Ossi Szebeni care au surprins toate emoțiile acelei zile.

A fost una dintre cele mai relaxante nunți pe care le-am coordonat, nu doar datorită circumstanțelor dar și mirilor. Este foarte important să te simți bine la propria ta nuntă, fară să ții cont de prejudecăți și să faci anumite lucruri doar pentru că “trebuie”.